Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT)

S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT)

Amerikai akció-thriller (2003)

S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT) (S.w.a.t)

ld. egyes filmekLowrey (Will Smith) igazi nőfaló, ami persze könnyű ennyi pénzzel, ilyen szöveggel és egy szélsebes csodakocsival. Barátja, Burnett (Martin Lawrence) viszont példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Minden különbözőségük ellenére most kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, satöbbit... Mi áll az ügy hátterében? Százmillió dollár értékű kokain, ami egyszer már megvolt, lefoglalták, aztán lába kelt. Felbukkan még egy igen szemrevaló hölgy is, de aztán hullaként távozik. És csupán egy szemtanú akad, Julia Mott (Téa Leoni). Ő még él (éppen hogy), talán csinosabb is az előző nőnél (éppen hogy), és segítene, de csak Lowreyban bízik. Burnett - társa távollétében - kiadja magát Lowreynak. Hogy ne veszítsék el Julia bizalmát, muszáj folytatniuk a játékot...A rosszfiúk (Martin Lawrence és Will Smith) visszatértek - újra akcióban a város két legjobb és legviccesebb rendőre! Nyomukban kocsik törnek, golyózápor süvít és poénbombák robbannak, amint egy maffiaháború közepén a kiégett drogbárót üldözik Miami utcáitól egészen a szomszédos Kubáig. Ám az igazi botrány csak akkor tör ki, mikor Lawrence rájön, hogy szexis kishúga (Gabrielle Union - Hajrá csajok!) és Smith titokban összeszűrik a levet...

A rendező, Michael Bay (Pearl Harbor, Armageddon) és a producer, Jerry Bruckheimer (A Karib-tenger kalózai, A sólyom végveszélyben) feszített iramú akcióvígjátéka nemcsak rosszfiúknak!Az igazán kemény helyzetekben a rendőrség is azonnal a különleges kommandót, a S.W.A.T.-ot hívja! A S.W.A.T. Amerika legjobban felszerelt, legjobban kiképzett fegyveres alakulata. Az Oscar(r)-díjra* jelölt Samuel L. Jackson és Colin Farrell két tapasztalt, harcedzett veterán, akiknek új csapatába az utcán szolgáló rendőrök legjobbjait építik be (Michelle Rodriguez, LL Cool J). Ez az öntörvényű, ám hatékony egység a S.W.A.T. aduásza! Első akciójuk sem mindennapi: egy nemzetközi szinten körözött külföldi drogbárót kell a szövetségi börtönbe kísérni. Ez eddig egyszerű... lenne. Ám a maffiózó 100 millió dollárt ajánlott fel annak, aki kiszabadítja őt. Így Los Angeles legjobb kommandósai a város legádázabb bandáival veszik fel a harcot. A S.W.A.T. - Különleges kommandó fordulatos, sodró lendületű akciófilm! (S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT))

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
7,75
0/10
4 szavazat átlaga: 7,75
S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT) DVD-n és Blu-ray-en

DVD megjelent: 2010. szeptember 1.
S.W.A.T. - KÜLÖNLEGES KOMMANDÓ (SWAT) DVD

Blu-ray megjelent: 2010. október 6.
S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT) Blu-ray
S.W.A.T. - Különleges kommandó (SWAT) a TV-ben

 
Mozi+
2017. május 29. hétfő
11:50
 
Mozi+
2017. május 24. szerda
14:15
 
SuperTV2
2017. május 22. hétfő
21:00
 
Mozi+
2017. március 16. csütörtök
21:00
 
DIGI Film
2017. március 8. szerda
20:00
 
TV2
2016. november 28. hétfő
22:00
 
Mozi+
2016. november 1. kedd
02:30
 
Mozi+
2016. október 25. kedd
21:00
 
Mozi+
2016. július 29. péntek
14:20
 
Mozi+
2016. július 25. hétfő
16:25
 
Mozi+
2016. július 22. péntek
19:00
Info
Csak olyan TV csatornán megy ez a film, ami esetleg nincs Önnél?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.