Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Paloma

Paloma

Mexikói filmsorozat (2015)

Paloma

Daniel meglepődve látja, hogy Claudio tud járni. Becsapva érzi magát, azonban a férfi egy újabb hazugsággal próbálja meg manipulálni. Rodrigo az édesapja után kérdezősködik Dalianal, s nagyot csalódik, amikor megtudja, hogy a férfi házasember volt és már meghalt. Amikor Lugo megtudja, hogy Rosanak ártani akarnak, úgy dönt, este megszökteti a nőt...

A vadonatúj mexikói szappanopera két korábbi nagysikerű, 70-es évekbeli sorozat újrafeldolgozása! A történet a színes La Lagunilla-ban játszódik, mely nyüzsgő városban a legváltozatosabb karakterek élik mindennapjaikat. A dúsgazdagokon át, a középosztálybeli családokig és a kétkezi munkásokig találunk itt mindenféle sorsú embert. Köztük él a főhős, Paloma, aki mindamellett, hogy keményen dolgozik a napi megélhetéséért, segít a szegény, reményvesztett embereknek. És persze, mint minden fiatal lány eközben a szerelmet keresi... (Paloma)

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
10
0/10
1 szavazat: 10
Paloma DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Paloma a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.