Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Lost – Eltűntek

Lost – Eltűntek

Amerikai kalandfilmsorozat (2004)

Lost – Eltűntek (Lost)

Egy repülőgép-szerencsétlenség 48 túlélője egy trópusi szigeten harcol az életben maradásért. A szigeten rekedtek között vannak barátok, ismerősök és ellenségek, ám csakis együtt képesek felvenni a harcot a dzsungel mélyéből eredő fenyegetéssel. Ez az izgalmas, minden percében misztikus és félelmetes kaland az emberekből a legjobbat vagy talán épp az ellenkezőjét, a legrosszabbat hozza ki.

A semmi közepén a 48 túlélő más és máshogy cselekszik az embert próbáló kaland során. Kate (Evangeline Lilly) sohasem szeretett volna orvos lenni, most mégis ő ápolja Jack sebeit. Hurley (Jorge Garcia) a kilátástalannak tűnő helyzetben is megőrzi humorát és higgadtságát, így próbál segíteni a körülötte lévőkön. A letűnt rocksztár, Charlie (Dominic Monaghan) súlyos titkokat rejteget. A közel-keleti Sayidnak (Naveen Andrews) a dzsungel mellett a többiek előítéletével is meg kell küzdenie. A koreai pár, Jin (Daniel Dae Kim) és Sun (Yoon-jin Kim) idegen nyelve és szokásai sok félreértéshez vezet. Sawyer (Josh Holloway) senkiben sem bízik, örökös gyanakvása veszélybe sodorja a túlélőket. Michael (Harold Perrineau) volt felesége halála után vette magához kilenc éves fiát, Waltot (Malcolm David Kelley), apa és fia szinte teljesen ismeretlenek egymás számára. A magának való Locke (Terry O'Quinn) sokkal közelebbi kapcsolatba kerül a szigettel, mint a többiek. Az önző Shannon (Maggie Grace), aki a káosz közepén is saját magával van elfoglalva, és elhidegült testvére, Boone (Ian Somerhalder) állandóan veszekednek, ám meg kell tanulniuk kijönni egymással, ha életben akarnak maradni.

A visszatekintésből megtudjuk, mi történt Claire-rel, amikor elrabolták az Idegenek. Rousseau megjelenik a táborban, és elmondja Claire-nek, hogy talán a gyermeke megfertőződött. Claire elhatározza, hogy elindul, és megkeresi a választ a kérdésre. Rousseau és Libby segítségének hatására bevillan néhány emlékkép, így Claire rájön, hogy elvitték valahova a szigeten, és valamilyen oltóanyagot adtak be a gyerekének. Mivel az az egyetlen módja, hogy meggyógyítsák Aaront, ha megtalálják a vakcinát, Claire Rousseau és Kate segítségét kéri. Időközben Jack és Locke próbálják megtartani a titkukat a többi túlélő előtt, de a dolog egyre nehezebbnek bizonyul. (Lost – Eltűntek)

Filmelőzetes: Lost – Eltűntek
[Hibabejelentés]
Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
8,20
0/10
5 szavazat átlaga: 8,20
Lost – Eltűntek DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Lost – Eltűntek a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.