Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Jo, a profi

Jo, a profi

Francia-angol krimisorozat (2013)

Jo, a profi

Jo (Jean Reno), a párizsi nyomozó problémás környéken nőtt fel, és bár egyértelműen elkötelezte magát az igazság oldalán, mégsem szakadt el teljesen gyermekkori barátaitól, akik bűnözők lettek. Jo lányáról és barátjáról kiderül, hogy bűncselekményeket követtek el, és a nyomozó hajlik arra, hogy segítsen nekik elkerülni a börtönt. Egy súlyos infarktus után az élete gyökeresen megváltozik, teljesen leáll a piáról és a bagóról. Zűrös magánélete elől a munkába menekül, és társaival Párizs utcáit járja, ahol sorra történnek a gyilkosságok.

Egy fiatal nőt holtan találnak a párizsi katakombák egyik lezárt részében. A gyilkos védőruhát viselt, és elvitt egy 500 éves fogat is. Jo nyomozónak és kollégáinak szembe kell nézniük azzal a lehetőséggel, hogy valaki a tüdőpestis kórokozóját akarja Párizsra, a világra szabadítani. A gyanúsított egy csinos, mindenre elszánt és nagyon veszélyes nő, aki megfertőzi Jo lányát a pestissel, s 19 másik emberrel is ezt tervezi. Ráadásul most először, a gyilkosnak sikerül kisiklani Jo kezei közül. (Jo, a profi)

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
8,20
0/10
5 szavazat átlaga: 8,20
Jo, a profi DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Jo, a profi a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.