Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Jackson Brodie esetei

Jackson Brodie esetei

Angol krimi (2010)

Jackson Brodie esetei (Case Histories)

Ebben az egyedülálló krimiben a korábbi katona és rendőr nyomozó Jackson Brodie a gyönyörű Edinburgh városában magánnyomozóként dolgozik. A különböző elvállalt ügyek mellett Brodie múltja is hatással van rá és befolyásolja az életét. Bár megnyugvást hoz mások életébe, saját múltjával nehezen birkózik meg. Magánéletében utánozhatatlan humorával és szellemességével keresi a szerelmet, miközben kislányával is több időt szeretne eltölteni.

Elvált, ex-rendőr Jackson Brodie magánkopóként dolgozik, legtöbbször unalmas ügyeket kap. De véletlenül találkozik Amelia és Julia Landdel, akik megkérik, hogy vizsgálja meg 30 éve eltűnt testvérük, Olivia ügyét, mert nem rég megtalálták kedvenc játékát a most elhunyt apjuk hagyatéka között…

Ugyanakkor egy izgatott ügyvéd Theo Wynne – aki szerint a rendőrség lassan végzi a munkáját – megkéri, hogy nyomozza ki az irodájában meggyilkolt lánya, Laura ügyét. (Jackson Brodie esetei)

Info
Időtartam
105 perc

Filminfo

Korhatár
Filmelőzetes: Jackson Brodie esetei
[Hibabejelentés]
Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
7,00
0/10
1 szavazat: 7,00
Jackson Brodie esetei DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Jackson Brodie esetei a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.