Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Heti Hetes

Heti Hetes

Vidám aktuális talkshow (2013)

Heti Hetes

Az RTL II-n folytatódik a népszerű Heti Hetes a humor nagyágyúival. Újra összeül a sztárcsapat, akik a hét legérdekesebb történéseit beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint, törekedve a műsor alapkoncepciójára, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén, de talán leginkább a politikában elburjánzó hülyeség elé. Görbe tükör, ami egy kicsit torzít ugyan, de megnevettet.

A műsor lényege mit sem változik, szerepek nincsenek, vagy ha mégis, az csak a véletlen műve. A Heti Hetes célja továbbra is a szórakoztatás, mely minden bizonnyal sikerül, ha nem veszik túl komolyan. Az RTL II-n már Hernádi Judit nélkül láthatjuk a műsort, ugyanis a színésznő egy időre visszavonult a televíziózástól. Ez persze nem jelenti azt, hogy a jövőben nem térhetne vissza. Ugyanazok az arcok fognak szerepelni továbbra is, akik eddig, hiszen tíz állandó tagja van a csapatnak, az elmúlt években pedig összesen 91 szereplő fordult meg a stúdióban. Hernádi Judit helyén pedig adásról adásra más szereplőt láthatunk. (Heti Hetes)

Info
Időtartam
60 perc

Korhatár
Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
6,25
0/10
4 szavazat átlaga: 6,25
Heti Hetes DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Heti Hetes a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.