Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Fiorella (2014)

Fiorella (2014)

Amerikai-mexikói romantikus filmsorozat (2014)

Fiorella (2014)

Fiorella magához veszi Tania naplóját, hogy megmentse a nő méltóságát, és közben nem bírja megemészteni Pedro lelketlen viselkedését. Fidel megpróbál mindent megtudni Tania halálának körülményeiről, míg Pedro Vittorio vendéglőjében vár rá. Amikor Sergio, Pedro apja meglátja Fidelt a tévében, rögtön rájön, hogy a fiának köze volt a színésznőhöz. Eloisa közben nagyon mérges, hogy Pedro nem jelent meg a birtokon, és elküldi Dantét az unokájáért...

Fiorella Bianchi az olaszországi Marateában él beteg édesapjával, valamint kishúgával. Az apjuk a halálos ágyán levelet ír régi barátjának, Vittorio Dragonénak és megkéri, hogy viselje gondját a lányainak. A szintén olasz származású férfi mostanra jól menő étteremtulajdonos Mexikóban. Vittoriót megbabonázza Fiorella szépsége, és válaszában feleségül kéri a lányt, így Fiorella és a húga, Gianna Mexikóba utaznak. Ám megérkezvén eltévednek és a bonyodalmak ekkor kezdetüket veszik... (Fiorella (2014))

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
6,50
0/10
12 szavazat átlaga: 6,50
Fiorella (2014) DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Fiorella (2014) a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.