Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Bérgyilkosok

Bérgyilkosok

Amerikai akciófilm (1995)

Bérgyilkosok (Assassins)

A bérgyilkos is csak ember. Robert Rath (Stallone - Dredd bíró, A specialista, A pusztító, Függő játszma) a legjobb a szakmájában, de elhatározza, nyugdíjba megy. Elege van, úgy érzi, hogy a sok munka után már kijár neki néhány békés, nyugodt év. Miguel Bain (Banderas - Desperado, Miami rapszódia, Interjú a vámpírral, Evita) viszont kezdő. Pályája elején van még, de nagyon igyekvő. Úgy akar gyors karriert befutni, hogy megöli a szakma legnagyobbját. A célpont: Robert Rath.

Indul a hajsza. Két hivatásos bérgyilkos, két kőkemény férfi küzd egymással. Mindketten tudják, a győzelem csak egyet jelenthet: az ellenfél halálát. Fontos, hogy ki mozdul először. De az igazi kérdés az, hogy a végén ki lesz még képes mozogni. És amíg dúl a harc, nem kímélnek senkit és semmit. Amerre járnak, lángtengerbe borítanak mindent. (Bérgyilkosok)

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
8,09
0/10
11 szavazat átlaga: 8,09
Bérgyilkosok DVD-n és Blu-ray-en

DVD megjelent: 2007. november 12.
Bérgyilkosok DVD
Bérgyilkosok a TV-ben

 
Mozi+
2017. december 27. szerda
21:50
 
Mozi+
2017. május 14. vasárnap
12:50
 
Mozi+
2017. május 11. csütörtök
21:00
Info
Lemaradt erről a filmről, de megnézné a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.