Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Barátok közt

Barátok közt

Magyar filmsorozat (2014)

Barátok közt

Több évtizeddel korábban egy csapat gyermek sorsa különös és elszakíthatatlan szállal fonódott össze, amikor egy rideg intézmény gondjaira hagyták őket. Mély barátság szövődött köztük, amely kiállta az idő próbáját, és nagyralátó álmok szülője lett. Az azóta eltelt évek során megélték a siker és a bukás sokféle szintjét. Karriert építettek, családot alapítottak, gyermekeik születtek, elváltak. Néhányuk nem is gondolták, hogy később egy házban fognak lakni.

Egy megdöbbentő és tragikus esemény gyökerestül felforgatta Miklós, András, Nóra, Zsuzsa, László és Gabi életét, amikor Berényi Zoltán (aki titkos szerelmi viszonyt folytat Berényi Zsuzsával, András feleségével), a legidősebb fivér Miklós és András bátyja, a Berényi Építőipari Kft. alapítója és vezetője, rejtélyes körülmények között halálos kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Autóját egy végzetes éjszakán egy titokzatos idegen (Nagy Ferenc) szorítja le az útról. A karambolt csak István, a sofőr élte túl. A baleset következtében Zoltán és István súlyos sérüléseket szenvedtek és Zoltán belehalt. Istvánt életveszélyes állapottal kórházba szállították.

A baleset után a barátok legégetőbb gondja egy olyan vállalkozás jövője, amibe még Zoltán fogott bele. Azt az épületet kezdte modern lakóházzá alakítani, amelyben gyermekként először találkoztak, ahol együtt töltötték legfogékonyabb éveiket és ahol most újra együtt élnek. Új otthonuk építését be kell fejezniük, a cégnek pedig - új vezetővel az élén - munkát és anyagi biztonságot kell nyújtania a barátoknak, családjaiknak és alkalmazottaiknak is.

A sorozatról: www.baratok.hu

A héten történik:

Attila és Miklós lebuknak Júlia és Nóra előtt. Vajon miként magyarázzák meg a történteket?

Kiderül, hogy Péter új barátnő-jelöltje nem véletlenül került olyan közel a fiatalokhoz, hiszen ismeri Benji titkát. Vajon mi rejteget Hanna szerelme? Kinga és Géza ismét összezördülnek Ádám miatt. Ádámnál jacuzzi buli szerveződik, ahol Aliz és Krisztián kapcsolata újabb fordulatot vesz. Gizella azt hiszi, László szakítani akar vele. Vajon mit tervez László? Míg Timi hatalmasat csalódik az édesapjában, addig Luca Ádám segítségével próbálja megtalálni az igazi apját. (Barátok közt)

Info
Időtartam
35 perc

Filminfo

Korhatár
Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
5,05
0/10
19 szavazat átlaga: 5,05
Barátok közt DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Barátok közt a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.