Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
Álomhajó

Álomhajó

Német filmsorozat (2009)

Álomhajó

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakokra viszi utasait, akik közben élik életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, és a hajódoktor és a legénységük gondoskodik. Az Álomhajó című német sorozat romantikus történeteit lenyűgöző látvány fűszerezi, mindezt pedig a kapitányt alakító Siegfried Rauch főszereplésével.

Az Álomhajó utasainak ezúttal bőven kijut a kalandból. Doktor Schrödert munkatársával együtt kalózok rabolják el, majd megmarja egy mérges kígyó; a Müller házaspár a veszélyekkel teli dzsungelben a hajhullás elleni szer után kutat; Knut, a kormányos, aki vitorlásával egyedül vágott neki a tengernek, balesetet szenved; Dieter, a középkorú klinikaigazgató, aki ifjú szerelmével érkezett, út közben ráébred, hogy talán jobb, ha vele egykorú párt választ. (Álomhajó)

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
7,60
0/10
5 szavazat átlaga: 7,60
Álomhajó DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
Álomhajó a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.