Film menü
 
Várj...

Animare Film

Felhasználó

 
Animare Film
Várj...
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare Film
»
A harc törvénye

A harc törvénye

Amerikai akciófilm-sorozat (1999)

A harc törvénye

Sammo, aki egyenesen Sanghajból érkezett Los Angeles-be, hogy hadat üzenjen a bűnözésnek, és lélegzetelállító mutatványaival elbűvölje a nézőket. A harc törvénye igazi sztárjai a bravúrosan koreografált akrobatikus akciós filmszakaszok - mondják a kritikusok. Sammo Law Los Angeles város legelkötelezettebb igazságosztója. Előtte Sanghajban dolgozott és neve rettegetten híressé vált a bűn világában. Már puszta megjelenése is félelmet kelt, nem beszélve arról, amikor akcióba lép. Lélegzetelállító mutatványaival elnyerte a rendőrség minden elismerését, beleértve Amy Dylant is, aki a bűnügyi osztály vezetője. Sammo másik társa Terrell Parker, aki az LAPD (Los Angeles Police Department) szóvivője. Parkernek meglehetősen sajátos véleménye van a rendőrségi munkáról. Sammo és Parker fantasztikus párost alkot: Sammo a tettek embere, míg Terrell a szavaké. A gyönyörű és atletikus Grace Chen Sammo pártfogoltja és segítője, aki korábban maga is Kínában élt és ott tanulta meg a harc fogásait.

Lezuhan egy katonai műhold Los Angeles belvárosában, és a titkosszolgálat közlése szerint a sérülése miatt sugárfertőzés terjedt el. Terrell hamarosan rájön, hogy egészen más volt a műholdban. Sammót viszont az FBI őrizetbe veszi, és ki akarják toloncolni, mert attól tartanak, a kínai hírszerzésnek adná át a katonai titkokat. (A harc törvénye)

Szavazás
Várj...
Mennyire tetszett ez a film? Szavazz!
10
0/10
1 szavazat: 10
A harc törvénye DVD-n és Blu-ray-en
Ez a film még nem jelent meg se DVD-n, se Blu-ray-en.
A harc törvénye a TV-ben

Ezt a filmet az elmúlt egy évben nem játszották a TV-ben.
Info
Megnézné ezt a filmet a TV-ben?
Ha szeretne értesítést kapni arról, hogy ez a műsor a jövőben mikor kerül adásba bármelyik TV csatornán, akkor használja az Animare TV újság műsorfigyelő szolgáltatását.